هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

افزایش میدان جولان آئدس در مازندران | پشه‌ها به محمودآباد رسیدند

  • کد خبر: ۲۴۸۹۴۵
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
افزایش میدان جولان آئدس در مازندران | پشه‌ها به محمودآباد رسیدند
بررسی‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ردگیری پشه آئدس در این استان حضور این حشره در شهرستان محمودآباد را به عنوان چهارمین شهرستان مازندران که پشه آئدس در آن مشاهده شد اثبات کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرستان محمودآباد به عنوان چهارمین شهرستانی که پشه آئدس در آن مشاهده شده به فهرست شهرستان‌های حضور پشه آئدس اضافه شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به مشاهده پشه آئدس در سه شهرستان رامسر، تنکابن و عباس‌آباد، اظهار کرد: طبق بررسی‌های همکاران ما پای پشه آئدس به محمودآباد نیز باز شده است.

رضا صفری عربی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تا کنون هیچ کدام از پشه‌های نمونه‌گیری شده در چهار شهرستان رامسر، تنکابن، عباس‌آباد و محمودآباد آلوده به ویروس نبود. ضمن این‌که خوشبختانه تا کنون هیچ موردی از ابتلا به بیماری تب دانگ در مازندران گزارش نشده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران رعایت توصیه‌های مربوط به پیشگیری از تکثیر و قرار گرفتن در معرض گزش این حشره را الزامی دانست و گفت: هر چند که تاکنون پشه آلوده در مازندران مشاهده نشد، اما تقاضای ما از همه مردم این است که توصیه‌ها و هشدار‌های داده شده را جدی بگیرند تا شاهد افزایش تعداد این پشه‌ها و شیوع بیماری در مازندران نباشیم.

صفری عربی با بیان این‌که پشه آئدس در محیط‌های مرطوب شرایط زیست مطلوب دارد و امکان تکثیر پیدا می‌کند، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن فصل پاییز و بارش‌های پاییزی نگرانی‌هایی بابت افزایش تعداد این پشه‌ها در مازندران داریم. بر همین اساس از همه مردم استان می‌خواهیم که در محل سکونت تا حد امکان نکات لازم را برای پیشگیری از افزایش تعداد پشه‌ها خود رعایت کنند و از حضور در نقاطی که احتمال تجمع پشه‌ها بپرهیزند.

پیش‌تر این پشه در شهرستان‌های رامسر، تنکابن و عباس‌آباد نیز ردگیری شده بود. نخستین بار ۲۱ تیر امسال از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام شد که پشه آئدس در یکی از شهرستان‌های غربی مازندران مشاهده شده است، اما موردی از ابتلا به بیماری تب دانگ گزارش نشد.

تب دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط پشه‌هایی به نام آئدس منتقل می‌شود. افزایش ابتلا به تب دانگ معمولاً در مناطق گرمسیری اتفاق می‌افتد. زیرا پشه‌های ناقل آن در این مناطق به راحتی می‌توانند رشد و تکثیر کنند.

همچنین، باران‌های زیاد و تجمع آب در ظروف و اشیاء مختلف می‌تواند محیط مناسبی برای تکثیر این گونه از پشه‌ها فراهم کند.

انسان ممکن است از طریق نیش پشه‌های حامل ویروس تب دانگ به این بیماری مبتلا شود. وقتی یک پشه حامل ویروس دانگ انسانی را نیش می‌زند، ویروس وارد سیستم خونی او می‌شود و عفونت را آغاز می‌کند.

درمان تب دانگ به تسکین علائم آن، نظیر تب، درد عضلانی، سردرد و استفاده از آب و الکترولیت‌ها برای جبران از دست دادن مایعات بدن تأکید دارد. در صورت بروز عوارض جدی، مانند خونریزی گوارشی، به مداخله فوری پزشکی نیاز است.

برای پیشگیری از تب دانگ، باید از قرار گرفتن در معرض نیش پشه‌ها در مناطق خطرناک پرهیز کرد و از روش‌های حفاظت شخصی نظیر استفاده از اسپری ضد پشه، پوشیدن لباس‌های مناسب و استفاده از پنجره‌ها و در‌ها با توری استفاده کرد. همچنین، برنامه‌های کنترل پشه‌ها و حذف محل‌های آب راکد نقش مؤثری در کاهش ابتلا به تب دنگی دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->